Met de optie voor het volgen van artikelen kunt u alle documenten en betrokken derden van een geproduceerd artikel of component vinden.

Via de menu Bewerkingen > Productie > Tracking van de artikelen.

Het scherm verschijnt met de lijst van items die worden beheerd met een lot- of serienummer.

• De knop Fiche biedt toegang tot de artikelfiche van het geselecteerde artikel in de lijst.
  • De knop Historiek biedt toegang tot de geschiedenis van alle betrokken documenten.
  • De knop Tracking naar beneden toont alle geproduceerde artikelen en de klanten die het hebben ontvangen.

• Met de knop Tracking naar omhoog  kunt u alle gebruikte componenten en de leveranciers die ze hebben geleverd terugvinden.