Ga naar het scherm van Onderhoud van de tabel Algemene rekeningen [ACCOUNT] via het menu Bestand > Tabellen > Algemeen > Algemene rekeningen.

• Creëer de rekeningen voor de verkopen (7XXXXX).
  • Creëer een (of meerdere) rekening(en) voor de transfer van de kassa naar de bank (58XXXXX). Vink voor deze rekening het vakje 'Transfer bank' aan.
  • Creëer een (of meerdere) rekening(en) voor de diverse uitgaven (6XXXXX) die de boekhouder opnieuw zal inboeken in de juiste rekening in functie van de omschrijving van de uitgave. Vink voor deze rekening het vakje "Diverse uitgave" aan.