Op deze pagina:

Exporteren gegevens in de HQ-site

Afhankelijk van de replicatie-instelling worden derde partijen, artikelen en documenten mogelijk niet gerepliceerd.

In het voorbeeld hieronder verzendt de HQ-site de nieuwste gegevens. Aangezien dit een eerste upload is, worden alle gegevens verzonden, behalve documenten die niet worden gedeeld.

1. Ga naar het menu Tools > Replicatie sites > Verzending gegevens naar de site >>  om de gegevens van de HQ-site naar andere vestigingen te verzenden.
  2. Valideer het volgende scherm.

In het voorbeeld wordt het replicatiebestand in de map c: \ sites_box geplaatst.
    De bestandsnaam bestaat uit de dossiernaam, de vestigingscode van de afzender, de bestemmingsvestigingscode en het verzendnummer.

Het resultaat is een ZIP bestand en bevat alle gerepliceerde bestanden.

Begin van de pagina

Importeren gegevens in de satellietsite

1. Ga naar het menu Tools > Replicatie sites > Ontvanges gegevens van de site <<  om de gegevens te importeren.
  2. Bevestig de import.

De lijst met te verwerken bestanden bevat alle niet verwerkte ontvangsten.
    Alleen de regel waarvan het bestandsnummer overeenkomt met het verwachte nummer, wordt verwerkt.
    Als er meer dan één regel is, moet u de importbewerking voor elke regel herhalen.

• Na het importeren kunnen de volgende twee berichten verschijnen:
      • Gelieve Logistics opnieuw op te starten zodat het programma bijgewerkt wordt. Er is een programma update van Logistics gebeurt op de HQ-site
      • Logistics zal opnieuw opstarten en automatisch bijgewerkt worden. Herindexeren database.  Er is een wijziging in de configuratie van het dossier HQ gebeurt (lay-out, algemene parameter, ...).
    • Als in het dossier de module Voorraadbeheer actief is, wordt een inventarisatiedocument gegenereerd met de voorraadstatus van de magazijnen die niet tot de site behoren.

Begin van de pagina

Exporteren gegevens in de satellietsite

Documenten die aan vestiging 01 zijn toegevoegd, worden via dezelfde replicatiebewerkingen naar de HQ-site gerepliceerd.

Het verzenden van gegevens van vestiging 01 naar het hoofdkantoor, gebeurt via het menu Tools > Replicatie sites > Verzending gegevens naar de site >>

Begin van de pagina

Importeren gegevens in de HQ-site

Ga naar het menu Tools > Replicatie sites > Ontvanges gegevens van de site <<  om de gegevens te importeren.

Replicatie rapporteert geen verwijderde gegevens

Als een artikel, een derde of een document op één site wordt verwijderd, moet dit handmatig op de andere sites worden verwijderd.

Een record de status "slapend" geven, is een mogelijk alternatief.

Begin van de pagina