Als u de verticale werkbalk gebruikt, kunt u daar, afhankelijk van de gebruiker, de overzichten toevoegen die u het meest gebruikt.

De gebruiker kan het rapport alleen uitvoeren (niet wijzigen of verwijderen).

U kunt in de verticale toolbar de meest gebruikte functies toevoegen. Voor meer info zie de menu 'Tools'.

Start de functie van de parametreerbare overzichten, selecteer het overzicht dat u wilt toevoegen in de verticale toolbar en klik dan op de knop 'Tools':

Kies de groep waarin u het overzicht wilt toevoegen.

Klik op de knop 'Uitvoeren' of druk 'F7': het rapport wordt toegevoegd aan de verticale toolbar.

Als u in de toolbar op het overzicht klikt, komt u direct in de uitvoeringsfase van het overzicht.