Via een rechtermuisklik in dit scherm (dat u ophaalt vanuit een "leeg" actiescherm in het veld dossier), bekomt u het volgende contextgebonden menu :

Via de opties van dit menu kan u een dossier aanmaken, wijzigen of wissen.
Voorbeeld :

NB : Indien u een actie aanmaakt en een bedrijf geselecteerd heeft, kan u op dezelfde wijze dossiers aanmaken die enkel van toepassing zijn voor het geselecteerde bedrijf. In de lijst van de dossiers worden die dan in vetdruk weergegeven.