1. U kan een parametreerbaar rapport aanmaken en uitvoeren via Afdrukken > Activiteiten
  2. Maak een nieuw parametreerbaar rapport aan waarbij het veld Activiteiten.Interne referentie van de actie [HIST1.HISTID] van de historieken toegevoegd is (om in het volgende scherm de knop Mailing toe te voegen).

Voor andere parametreerbare rapporten (over derde partijen, contacten, documenten, ...) volstaat het om het interne ID-veld van de derde partij toe te voegen om de Mailing-knop toe te voegen.
  3. Voer dit parametreerbare rapport uit via de knop Uitvoeren.
  4. Klik op de knop Mailing om het scherm te bekomen voor het maken van nieuwe acties op basis van een selectie.

De knop Openen wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de geselecteerde actie in de lijst.