Deze optie geeft de ondernemer toegang tot de gratis facturatie van WinBooks on Web, waar hij:

-        zijn klanten en artikelen kan beheren

-        10 facturen per maand kan aanmaken

-        deze facturen in pdf- en XML-formaat kan versturen.

Bovenaan rechts bevindt zich een menu dat de naam van het bedrijf van uw ondernemer, als titel heeft (in ons voorbeeld 'Gratis facturatie'). Zodra de facturen naar zijn klanten verstuurd zijn, kan de ondernemer dit menu openen en vervolgens op ‘Naar de boekhouder versturen’ klikken.

Wanneer u als boekhouder (accountant) deze facturen hebt ingeboekt, zullen ze in Connect beschikbaar zijn in het tabblad ‘Archieven’.

Gelieve de documentatie met betrekking tot de gratis facturatie verder te raadplegen.