De accountant kan alle overzichten in zijn WinBooks on Web genereren en deze rechtstreeks naar de Connect-toepassing van zijn klant (ondernemer) versturen.

Bereken en/of genereer uw boekhoudoverzicht zoals gebruikelijk.

Wanneer een taak is uitgevoerd, klik eenvoudigweg op om uw document naar de Connect-toepassing van uw klant (ondernemer) te versturen.

Naam document

Specificeer een naam voor het document dat u wenst te versturen.

Dossier

Specificeer eventueel een bestemmingsdossier in de Connect-toepassing van uw klant (ondernemer).

Sleutelwoorden

Specificeer eventueel een sleutelwoord.

Taken

Selecteer een taak indien het verzoek in een taak was opgenomen. Klik op om deze taak af te sluiten.

Nota's

Vul eventueel een nota in, bestemd voor uw klant (ondernemer).

Klik opom het document naar de Connect-toepassing van de klant (ondernemer) te versturen.

De overzichten bevinden zich in het gedeelte van de Documenten - Gedeeld door accountant - Overzichten en diverse posten.