Vooraleer u daadwerkelijk met de toepassing begint te werken, wenst u misschien een aantal instellingen aan te passen zoals het toevoegen van een profielfoto of het aanpassen van uw naam. U kunt eveneens uw wachtwoord wijzigen, een andere taal kiezen en/of uw notificaties beheren.

Daartoe klikt u op het icoontje  dat zich in de rechterbovenhoek van het scherm bevindt. Dit icoontje zal door uw profielfoto worden vervangen wanneer deze gewijzigd wordt.

Mijn Profiel

Wijzig uw profiel en upload uw logo of profielfoto.

Wijzig op dezelfde manier uw identiteit.

Instellingen

Een nieuw wachtwoord definiëren

Vul uw oude wachtwoord in, definieer een nieuwe en klik op  om deze op te slaan.

Ik geef mijn accountant de toestemming om toegang te hebben tot

Specificeer of u uw accountant toegang verleent tot uw facturen en uw documenten in zijn Connect-toepassing.

Taal

Definieer de gewenste taal voor uw Connect-interface.

Aantal decimalen voor het dashboard

Selecteer in het afrolmenu het aantal decimalen dat u in uw dashboard wilt weergeven.

Notificaties

Activeer/deactiveer de notificaties die u via e-mail wenst te ontvangen.

Uw wijzigingen worden onmiddellijk verwerkt, met uitzondering van uw wachtwoord, dat u eerst moet bewaren door op  te klikken.