De gebruiker heeft de mogelijkheid om te zoeken in een nieuw veld: Bedrag

Voer het bedrag in dat u zoekt en klik op .

Connect toont de enige factuur waarvan het totale bedrag (inclusief btw) overeenkomt met het bedrag dat u zoekt.

Het gezochte bedrag kan als volgt worden ingevuld: 156,00 156.00 of 156

Het decimaalteken kan een punt of een komma zijn.

NB

Als de gebruiker het bedrag in de zoekbalk invult , zal het zoeken op alle termen van het document gebeuren en niet alleen op het bedrag inclusief btw.