De koppeling van een gebruiker aan een boekhouddossier geschiedt op het digitalisatieplatform.

Toegangen

Het tabblad 'TOEGANGEN' laat toe om de toegangsrechten tot verschillende dossiers te beheren.

Standaard heeft de gebruiker die het dossier op het platform heeft toegevoegd, er toegang toe.

Elke andere gebruiker die toegang wenst te hebben tot dit dossier, zal een expliciete toegang nodig hebben.

Mededeling e-mail (Document klaar)

De mededeling per e-mail is slechts handig in verband met de OCR-herkenning. Er wordt een e-mail naar de gebruiker verstuurd wanneer de OCR-herkenning werd uitgevoerd en de documenten klaar zijn om gedownload te worden in Virtual Invoice of in WinBooks on Web.