Naast de geïntegreerde overzichtstabel (Dashboard Boekhouding) in Connect, heeft de gebruiker de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit Connect naar zijn View-toepassing te gaan.

De toegang tot WinBooks View vereist natuurlijk de aanschaf van de module View in de licentie van WinBooks, evenals de activatie van een parameter op het niveau van het dossier op het digitalisatieplatform.

Hoe het 'Dashboard View' in mijn Connect activeren?

De activatie van het 'Dashboard View' in de Connect-toepassing geschiedt via de module Connect op het digitalisatieplatform of ook WinBooks Portal genoemd.

Gelieve hiervoor de documentatie met betrekking tot de activatie van de parameters van Connect te raadplegen.