De ondernemer en zijn accountant kunnen vanuit eender welk document een conversatie starten. Dit document zal dan automatisch als bijlage bij het bericht worden gevoegd.

Al deze uitwisselingen zijn terug te vinden in het tabblad ‘BERICHTEN’ van de toepassing. In dit tabblad kan men ook rechtstreeks een conversatie beginnen.

Het icoon wordt op uw document weergegeven om aan te geven dat er een bericht aan is toegevoegd.

De acties

⁣: start een nieuw conversatie met uw accountant.

Onderwerp

Definieer het onderwerp van uw bericht.

Ontvanger

Selecteer de ontvanger van uw bericht.

Uw bericht

Typ uw bericht.

Bestand linken

Link eventueel een bestand (factuur of document) aan uw bericht.

Klik vervolgens op  om uw bericht te verzenden.