Zodra uw facturen door uw accountant geboekt zijn, verschijnen ze in het tabblad ‘ARCHIEVEN’, gesorteerd per boekjaar en per dagboek.

Door te dubbelklikken op de doos in de cirkel, zal Connect onder de vorm van miniaturen of een lijst het geheel van de documenten weergeven die door uw accountant in het

gespecificeerde dagboek werden ingeboekt.

Door nog een tweede keer op een document te dubbelklikken, zal Connect het document openen en de metadata met betrekking tot het document in het linkergedeelte van het scherm

weergeven. De ondernemer zal alzo het gedigitaliseerde document kunnen visualiseren en zal de zekerheid hebben dat het document goed werd ingeboekt door het accountantskantoor.

De ondernemer kan vanzelfsprekend geen enkel document uit dit gedeelte verwijderen.

Hij kan daarentegen op volgende iconen klikken:

⁣: markeer het document als belangrijk.

⁣: deel het document via mail.

⁣: download het document op uw pc.

Boekhoudkundige informatie zoals documentnummer, dagboek en boekingsperiode zijn ook te vinden in het linkervenster.

De ondernemer heeft dus altijd zicht op zijn facturen en kan gemakkelijk een document terugvinden dat hij op een bepaald moment nodig zou hebben voor de dagelijkse bedrijfsvoering.