Deze functie stelt zich voor onder de vorm van een kalender waarin u en uw accountant verschillende taken kunnen aanmaken. Een reeks van wettelijke vervaldata (btw-aangifte, balans, ...) kunnen automatisch door de accountant worden gegenereerd.

Selecteer de weer te geven maand in de kalender door gebruik te maken van deze pijltjes .

Onder de kalender kunt u de lijst met taken die in Connect werden aangemaakt, raadplegen.

Wanneer een taak aan een document werd gelinkt, verschijnt het symbool Als u hierop klikt, hebt u rechtstreeks toegang tot het betrokken document.

De taken in het groen zijn de taken van de ondernemer, de taken in het blauw zijn de taken die zijn toegewezen aan de accountant.

Een grijze taak is een reeds voltooide taak.

De accountant kan in dit scherm reeds klikken op  of

eerst in de kalender op de taak klikken om het detail ervan te bekijken en dan te klikken op .

De status van de uitgevoerde taak wordt dan gewijzigd in 'Voltooid' en zal deze taak in grijze kleur in de kalender weergeven.

Aanmaken van een nieuwe taak

Klik op om een nieuwe taak aan te maken.

Datum

Selecteer een datum in uw kalender.

Titel

Definieer de titel van uw taak.

Beschrijving

Beschrijf de uit te voeren taak.

Toewijzen aan

Selecteer de persoon aan wie u de taak wilt toewijzen.

Bestand linken

Link eventueel een bestand of document aan deze taak.

Bewaar de taak door op  te klikken.