Bij de configuratie van het gebruikersbestand USERS.DBF op één van de werkstations, werd eveneens het pad naar de users.dbf geregistreerd.
Op dezelfde manier dient u op alle andere werkstations het nieuw pad naar het gebruikersbestand te registreren. Wanneer u zover bent, kan u de netwerkdossiers op elk werkstation openen met de gebruikersnaam die u werd toegekend.

De aangeduide map is het default bestandenpad waarin WinBooks het gebruikersbestand zoekt. Indien deze bij het opstarten van een werkstation niet toegankelijk is (als bv. een draagbare computer niet meer op het netwerk is aangesloten), vraagt WinBooks naar het pad van het gebruikersbestand. Duid in dit geval een map op uw harde schijf aan, waarin u een kopie van het gebruikersbestand bewaart : deze tijdelijke map geldt enkel voor deze werksessie.