You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 2 Next »

Om de verschillende bestelde modules in Virtual Invoice te activeren, is het verplicht het programma te serialiseren.  Zonder de serialisatie van VI, zijn de modules niet operationeel.
Het serialisatiescherm werd herzien om zich aan te passen aan de nieuwe vouchers en modulecodes.  De menu is toegankelijk via Bestand - Onderhoud - Licentiegegevens :

In dit serialisatiescherm dient u alle gegevens zoals vermeld op de voucher van Virtual Invoice in te brengen.

Voor wat de goedkeuringen betreft, dient u  het aantal goedkeurders die u besteld heeft te selecteren.

Voor de VI Light licenties is de serialisatie ook verplicht.   Deze functionaliteit laat toe om toegang te hebben tot de integere scanning.