Het digitalisatieplatform van WinBooks laat toe om documenten tussen de WinBooks softwarepakketten zoals Virtual Invoice, WinBooks Classic, WinBooks on Web, de gratis facturatie van Wow, Connect, Logistics,... te transfereren.

De uitwisseling van de documenten is technisch vereenvoudigd en versneld.

Vooraleer deze instellingen te kunnen doen moet:

• Virtual Invoice geserialiseerd zijn;
  • de directory van het gebruikersbestand van WinBooks Classic ingevuld zijn (Bestand/Instellingen/tabblad directory's). Zie de installatieprocedure.

Als u met WinBooks Classic werkt, dan MOET het WinBooks Id en het wachtwoord op voorhand in WinBooks Classic worden ingevuld en dan zijn deze vanaf dan automatisch recupereerbaar in de instellingen van Virtual Invoice.

Bepaalde instellingen moeten gedefinieerd worden om toegang het hebben tot dit portaal in het menu Bestand / Instellingen / WinBooks platform

Login: WinBooks Id (zie vorige opmerking)

Wachtwoord: wachtwoord van uw WinBooks Id (zie vorige opmerking)

Klik op de knop Valideren om

In de praktijk geschiedt het verzenden van een document via dit platform door op te klikken.

U kunt het manueel downloaden van documenten toelaten voor alle boekhouddossiers en wanneer u Virtual Invoice opent, kunt u vragen om automatisch te controleren of er documenten zijn die gedownload moeten worden.

Er zal in dat geval een boodschap verschijnen tijdens het openen van uw dossier in Virtual Invoice.