Eens uw gescande documenten gelinkt zijn aan een boekstuk, kunt u deze onmiddellijk op het scherm raadplegen, zonder enige extra handeling.

Wanneer dit nog niet het geval is, ga naar het betrokken dossier in de WinBooks boekhouding en klik in het menu BESTAND op LEVERANCIERS (F7) of KLANTEN (F6).

Plaats u op een leverancier of op een klant waarvoor u zonet een factuur hebt ingelezen en kies het tabblad BOEKING (F4).

U merkt dat voor bepaalde lijnen een nieuw icoon weergeeft of één of meerdere scans gelinkt zijn aan het boekstuk. Wanneer u op dit icoon klikt, start WinBooks Virtual Invoice op (indien nog niet opgestart) en toont de gescande factuur.

Om de vensterinstellingen van uw PC zodanig in te stellen dat Virtual Invoice steeds naast het 'WinBooks Accounting'-scherm komt, zie hier de link: Basisconfiguratie.