Wetgeving

Geeft de wetgeving weer waarin de boekhouding van het dossier wordt verwerkt. Deze kan niet worden gewijzigd. Zij werd gedefinieerd toen u het dossier aanmaakte.

Beheer van de BTW

Vink dit vak aan wanneer uw dossier onderworpen is aan de btw.

Deze optie kan achteraf worden aangevinkt wanneer u bij het aanmaken van het dossier gespecificeerd had dat het dossier geen btw beheerde. Echter, van zodra er een boeking werd ingebracht kan dit niet meer worden uitgevinkt.

Beheer van gepersonaliseerde BTW-codes

Het is mogelijk om btw-codes te wijzigen en/of toe te voegen in de Belgische wetgeving.

Elke wijziging van een bestaande btw-code kan incoherenties met zich meebrengen in de btw-aangifte.

In de Belgische wetgeving zijn de btw-codes correct ingesteld voor 99,5 % van de gebruikers.

De activatie van deze optie in uw dossier kan slechts gebeuren door een gebruiker die over de rechten 'Global support' beschikt. Dit 'Global support'-profiel is voorbehouden aan de medewerkers van de supportafdeling van WinBooks on Web.

Wij vragen u om een geschreven aanvraag in te dienen bij uw WinBooks on Web verdeler, die deze aanvraag aan ons zal doorgeven zodat wij het Beheer van de gepersonaliseerde BTW-codes in uw dossier kunnen activeren.

Beheer van inactieve referenties

Vink dit vak aan wanneer u inactieve referenties wenst te beheren.

Beheer alternatieve taal voor de opmerking

Wanneer u bij het aanmaken van het dossier het beheer van een alternatieve taal hebt geactiveerd, dan kunt u hier bepalen of u dit ook wenst voor de opmerkingen.

Beheer SMTP account per gebruiker

Deze functionaliteit is in ontwikkeling.

Financiële korting %

Vink dit vak aan indien u de financiële korting voor contante betaling in uw boekingen wenst te beheren.

Toon een waarschuwing als het BTW-nummer van het boekhouddossier niet werd gevonden op de factuur

In het kader van het gebruik van de module Virtual Invoice gekoppeld aan een herkenningspatroon, zal het programma u waarschuwen als de factuur die van de OCR terugkomt, geen btw-nummer heeft van het dossier waarin deze factuur zal worden ingelezen.

Formaat van het bedrag voor export naar Excel

Specificeer het formaat van het naar Excel te exporteren bedrag.

• Getal
  • Tekst
  • Gedeeld door duizend
Maximum aantal weergegeven verrichtingen

Indien het aantal verrichtingen voor het boekjaar een bepaald aantal overschrijdt, worden enkel de verrichtingen van de laatste periode van het boekjaar weergegeven.

De documentdatum kan later zijn dan de periode (in dagen)

Aantal dagen later toegelaten met betrekking tot de inboekdatum die in het document werd gespecificeerd.