BTW-aangifte

Selecteer hier het type periodiciteit van uw aangifte: Maandelijks of Driemaandelijks.

Indien u gekozen hebt voor een driemaandelijkse periodiciteit, dan zal de eindperiode bij het aanmaken van een btw-aangifte en/of een intracommunautaire opgave, automatisch worden ingevuld in functie van de beginperiode.  Dit wil zeggen dat indien de maand januari geselecteerd is in de beginperiode, de maand maart als eindperiode zal worden voorgesteld.

Jaarlijkse BTW-listing

Vink het overeenkomstige veld aan m.b.t. uw type bedrijf Landbouwer of Franchisenemer.
In het geval van landbouwer, gelieve aan te geven of u onderworpen bent aan de intracommunautaire opgave.

Opties

Vink het vakje aan om de historiek van uw officiële documenten te beheren.

De historiek van de officiële documenten wordt standaard aangevinkt bij het aanmaken van een dossier.