Werktaal

Dit zijn de talen van de gebruikers van Logistics. Deze keuze bepaalt niet in welke talen de artikelbeschrijvingen kunnen ingevoerd worden of de talen van de lay-outs van de documenten voor klanten en leveranciers. Deze laatsten worden apart gedefinieerd.

Naam bedrijf

Dit moet de naam zijn die voorkomt op de Logistics licentie. Het tweede blok met adresgegevens (rechts) is enkel van toepassing als u bijvoorbeeld op facturen het bedrijfsadres in een andere taal wil afdrukken. Als het bedrijf bijvoorbeeld in Brussel gevestigd is, kan het nuttig zijn uw adres in het Nederlands af te drukken voor Nederlandstalige klanten en in het Frans voor Franstalige klanten.

Wetgeving

Het land dat is gedefinieerd in het veld Wetgeving stelt u in staat om bij het aanmaken van een factuur vanuit dit bestand te controleren of de vereiste BTW-code Nationaal, EEG of niet-EEG is. In deze lijst zijn enkel EU-landen beschikbaar. Als het bestand toebehoort aan een bedrijf in een land buiten de EU, dan is het land dat in dit veld is geselecteerd niet belangrijk, maar moet u de waarde All in het veld Land op het niveau van elke BTW code invoeren om deze BTW-codes te kunnen gebruiken bij het invoeren van een factuur.