Kleine herinnering van alle functionaliteiten die in de applicatie zijn opgenomen sinds release 7

Beheer van voertuigen in de VU 2020

Kopiëren van algemene rekeningen

Beheer meerdere e-mailadressen voor aanmaningen en klantenfacturen

Naast het veld e-mailadres voor aanmaningen/facturen in een klantenfiche, hebt u via  de mogelijkheid om meerdere e-mailadressen aan te maken.

U kunt dus, indien u dit wenst:

Interne balans

Back-up

Dossier Luxemburgse wetgeving

Andere functionaliteiten

Nieuwe functionaliteiten van release 8

Een nieuwe module 'Luxemburg' is toegevoegd aan de lijst met modules.
Deze module is nodig om officiële Luxemburgse documenten te genereren.
Deze module wordt automatisch opgenomen in de vouchers van klanten die in Luxemburg zijn gevestigd. Voor andere klanten om het aan te vragen, en een nieuwe voucher wordt gegenereerd met deze module.

Look 2020

Spreiding van de kosten van een factuur (nog in redactie)

Fiches 281.71 (nog in redactie)

VI-document in klein formaat

Geef een document in verkleind formaat weer dat aan een boeking is gekoppeld, door de cursor over het icoon  te bewegen.

Om dit te doen, vink de optie 'Het document in een miniatuur weergeven' aan in het tabblad 'Diversen' van de gebruikersvoorkeuren van WinBooks Classic.

Virtual Invoice moet niet geopend zijn.

Wanneer u een betalingsvoorstel afdrukt (of een pdf genereert), genereer een pdf-bestand met alle te betalen VI-facturen

Als u vraagt ​​om een ​​betalingsvoorstel af te drukken, kunt u bijlage ook vragen om een ​​.pdf-bestand in bijlage te genereren.

Dit bestand bevat alle facturen die zich in Virtual Invoice bevinden en worden toegevoegd aan de boekingen die in het betalingsvoorstel zijn opgenomen.

U kunt ook de map specificeren waar dit bestand zal worden opgeslagen.

Tool om boekstuknummer en boekhoudperiode + boekjaar te wijzigen (exclusief gereserveerd voor verdelers)

Kleine extra's

Betaalcodes

Oorspronkelijk hadden we twee betaalcodes.

Bijvoorbeeld

15: 15 dagen na factuurdatum: een factuur van 11 juni vervalt op 26 juni

15E: einde van de maand nadat er 15 dagen aan de factuurdatum werd toegevoegd: een factuur van 11 juni vervalt op 30 juni

Nieuwe code Einde maand + x dagen: E15 : 15 dagen na het einde van de maand: een factuur van 11 juni vervalt op 15 juli

De abonnementen

CODA

Btw-documenten stellen standaard de optie 'door het boekhoudkantoor' voor in plaats van 'door de aangever'

Kolom toegevoegd in het resultatenscherm van de menu Invoeren/Zoeken

Een dossier toevoegen op het digitalisatieplatform

Synchronisatie van de WinBooks-dagboeken in Virtual Invoice

Import Excel

Excel Add in

Office api: Configuratie van het pad naar een gepersonaliseerd wbsql.dbf-bestand per licentie

Lijst van de parameters

Opschonen van het 'log automate'-bestand

Voor gebruikers van de Automate kan het bestand 'Historiek' op lange termijn zeer groot worden.

Om de behandelingstijd (met name de opening) van dit bestand te reduceren, is het mogelijk om de logs die overbodig zijn geworden, te verwijderen.

Om toegang te krijgen tot het verwijderen van de historiek (logs) van WinBooks Automate:

1. Klik in de menu op Dossier
  2. Klik vervolgens op de submenu Dossier Overzichtstabel - Automate / Automate / Historiek WinBooks Automate wissen
  3. Selecteer de soorten items die u wilt verwijderen en klik op de knop 'WISSEN'

Intracommunautaire opgave

Indien deze intracommunautaire opgave een corrigerende intracommunautaire opgave is, vul dan het nummer van de 'Intervat Declaration Reference' in. Dit nummer wordt vermeld op de ontvangstbevestiging die door de Administratie wordt verstrekt bij het indienen van de eerste intracommunautaire opgave.

Deze corrigerende intracommunautaire opgave zal daarom de oorspronkelijke opgave bij de Administratie vervangen.