Kleine herinnering van alle functionaliteiten die in de applicatie zijn opgenomen sinds release 7

Beheer van voertuigen in de VU 2020

Kopiëren van algemene rekeningen

Beheer meerdere e-mailadressen voor aanmaningen en klantenfacturen

Naast het veld e-mailadres voor aanmaningen/facturen in een klantenfiche, hebt u via  de mogelijkheid om meerdere e-mailadressen aan te maken.

U kunt dus, indien u dit wenst:

Interne balans

Back-up

Dossier Luxemburgse wetgeving

Andere functionaliteiten

Nieuwe functionaliteiten van release 8

Een nieuwe module 'Luxemburg' is toegevoegd aan de lijst met modules.
Deze module is nodig om officiële Luxemburgse documenten te genereren.
Deze module wordt automatisch opgenomen in de vouchers van klanten die in Luxemburg zijn gevestigd. Voor andere klanten om het aan te vragen, en een nieuwe voucher wordt gegenereerd met deze module.

Look 2020

Om het uiterlijk van onze verschillende producten te moderniseren, te zuiveren en vooral te standaardiseren, is de look van WinBooks Classic vernieuwd. Deze nieuwe look is uniek en vervangt alle bestaande looks.  De GUI kan door de Windows-gebruiker worden aangepast.

Répartitions des charges

Document VI en petit format

Visualisation en format réduit d'un document attaché à une pièce comptable sans ouvrir Virtual Invoice

Tool pour changer N° de pièce et période comptable + exercice

Lors de l'impression (ou génération PDF) d'une proposition de paiement, générer un fichier pdf avec toutes les factures VI à payer

Petits + (Kleine extra's)

Betaalcodes

Momenteel hadden we twee betaalcodes.

Bijvoorbeeld

15: 15 dagen na factuurdatum: een factuur van 11 juni vervalt op 26 juni

15E: einde van de maand nadat er 15 dagen aan de factuurdatum werd toegevoegd: een factuur van 11 juni vervalt op 30 juni

Nieuwe code Einde maand + x dagen: E15 : 15 dagen na het einde van de maand: een factuur van 11 juni vervalt op 15 juli

Import Excel

Excel Add in

Lijst van de parameters

De abonnementen

CODA

Office api: Configuratie van het pad naar een gepersonaliseerd wbsql.dbf-bestand per licentie

Synchronisatie van de WinBooks-dagboeken in Virtual Invoice

Btw-documenten stellen standaard de optie 'door de fiduciaire' voor in plaats van 'door de aangever' (terminologie nakijken in het NL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Een dossier toevoegen op het digitalisatieplatform (terminologie nakijken in het NL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Kolom toegevoegd in het resultatenscherm van de menu Invoeren/Zoeken

Nettoyage du fichier log automate

wbc-12878