Om ervoor te zorgen dat gegevens correct worden verwerkt door de verschillende services van de Automate-module, kunt u in elk dossier de historiek van de import raadplegen.

Voor elke ingelezen factuur, CODA-bestand of export naar WinBooks View, wordt gedetailleerde informatie weergegeven die het goede of het slechte verloop van de operatie weergeeft.

Om de historiek van de Automate te bekijken:

Wanneer een CODA-bestand niet wordt behandeld, vergeet dan niet om na uw tussenkomst het uit de map te verplaatsen. Inderdaad, het bericht 'Onbehandeld' wordt elke dag getoond zolang deze CODA in de map van te injecteren CODA's blijft.