Doel

Genereer automatisch de export naar WinBooks View (afhankelijk van de instelling van de Windows Taakplanner).

Vereisten

WinBooks View moet op voorhand geactiveerd zijn voor dit dossier.

Als u WinBooks View voor dit dossier niet hebt geactiveerd, opent WinBooks het digitalisatieplatform voor het activeren van het dossier in WinBooks View in de internetbrowser.

Opgelet, het zal dan nodig zijn om terug te keren naar de configuratie van de Automate om de automatisering van de WinBooks View te activeren.

Instellingen

Er zijn geen specifieke instellingen vereist.

Controles

Technische informatie:

Wanneer u deze optie voor dit dossier selecteert, zal de module 'Automate View synchronizer' enkel voor dit dossier op het digitalisatieplatform van WinBooks geactiveerd worden.