Het invoerprincipe is identiek aan dit van een anonieme verkoop, met dit verschil dat u in stap 1 een klant dient te selecteren :

Na selectie van de klant, selecteren we in stap 2 de artikelen.

Na selectie van de artikelen, handelen we in stap 3 de betaling af.

Zolang het betaalscherm niet is gevalideerd, is het altijd mogelijk om terug te keren naar een vorige stap door op de knop pgup.png of de sneltoets Page Up te klikken.