Het doel van deze overzichtstabel is om vlug een overzicht te hebben van de te behandelen documenten en taken, hetgeen moet worden ingeboekt ...van de voornaamste dossiers van zodra de boekhouder inlogt in zijn WinBooks-toepassing.

Wat zijn de vereisten om de overzichtstabel te kunnen gebruiken?

Toegang tot de overzichtstabel

Om toegang te hebben tot de overzichtstabel, klik op  of ga via de menu Dossier / Overzichtstabel - Automate /  Overzichtstabel voor fiduciaires  / Visualisatie.

Een dossier toevoegen in de overzichtstabel

Welke informatie kunt u terugvinden in de overzichtstabel voor fiduciaires?

Naast de verkorte naam, de volledige naam en het ondernemingsnummer, vindt u volgende informatie in het overzicht terug:

U kunt op elk moment op een element van een andere regel klikken. In dit geval, zal de actie worden uitgevoerd voor het geselecteerde dossier.

Overzichtstabel tijdens het openen van WinBooks

Indien u de optie 'Dit scherm tonen bij het openen van WinBooks' geactiveerd hebt, wordt er een beknopte overzichtstabel weergegeven van zodra u van dossier wijzigt of een dossier opent.

U hebt twee mogelijkheden om een dossier te openen:

Indien dit dossier aanwezig is in de overzichtstabel, dubbelklik op dit betrokken dossier. Zo niet, selecteer uw dossier in de afrolmenu 'Bedrijf' van de beknopte overzichtstabel.

De lijst met dossiers die in de beknopte overzichtstabel wordt weergegeven is in functie van de filters die u hier geactiveerd hebt.

In het dashboard vindt u de belangrijkste dossiers die u beheert, en natuurlijk vindt u in de afrollijst alle dossiers waartoe u toegang hebt.

Een dossier uit de overzichtstabel wissen