Om toegang te krijgen tot de SODA-rekeningen

1. Klik in de menu Bestand op de optie Tabellen
  2. Klik vervolgens op Tabel met de lonen DP.

Deze overeenstemmingstabel bevat de bronrekeningen (algemene rekeningen die gebruikt worden in het SODA-bestand van het sociale secretariaat) en de bestemmingsrekeningen (algemene rekeningen die in WinBooks worden gebruikt).

Het bijwerken van deze tabel geschiedt automatisch wanneer u de wachtrekening (of een andere algemene rekening) door een andere algemene rekening vervangt in uw 'SODA' Diverse Post.

Hetzelfde principe is van toepassing voor de overeenstemmingstabel van de analytische rekeningen.

Om toegang te krijgen tot de analytische SODA-rekeningen

1. Klik in de menu DOSSIER / PARAMETERS / ALGEMEEN / AUTOMATISCHE DP/ LONEN DP
    2. Klik op

Deze overeenstemmingstabel geeft de bronrekeningen (analytische rekeningen (bv. Afdeling) vermeld in het SODA-bestand van het sociale secretariaat) weer en de bestemmingsrekeningen (analytische rekeningen die in WinBooks gebruikt worden).

Het bijwerken van deze tabel geschiedt automatisch wanneer u een analytische rekening in uw diverse post SODA invult, voor zover er geen analytische rekening gespecificeerd is.