De configuratietest heeft als doel o.a. volgende punten te checken :

Om een grondige test van de configuratie uit te voeren:

1. Selecteer de menu DOSSIER en klik op de optie ONDERHOUD en vervolgens op CONFIGURATIETEST
  2. Op het getoonde scherm ziet u onmiddellijk of uw configuratie al dan niet correct is.
  3. Klik op
  4. Klik op  om het verslag te bekijken op scherm of af te drukken.

Deze diagnose laat een efficient beheer van de meest verschillende installaties toe. U kunt deze informatie bewaren of afdrukken

In de statusbalk, kunt u ten allen tijden de naam van de gebruiker(s) die zich in het dossier bevinden, zien. Deze informatie is vooral nuttig wanneer een bepaalde handelingen wenst uit te voeren, zoals een reorganisatie of indexering.