Beschikbaar vanaf versie 6.50.

De optie Nieuwe versie installeren laat u toe om zonder risico's en zeer gemakkelijk de upgrades en de nieuwe versies van de software te installeren. Uw verdeler brengt u op de hoogte wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is.

Alvorens de nieuwe versie te installeren, zorg ervoor dat u alleen bent ingelogd in de boekhoudomgeving, dat er geen andere programma's aan de gang zijn en dat u over de nodige rechten beschikt.

Administratorrechten
Opgepast, u dient over administratorrechten te beschikken om een nieuwe versie te installeren (toegang tot de System directory van uw besturingssysteem en tot de Registry).
Om de upgrade vanuit WinBooks te starten, raden wij u ten stelligste aan om met de rechtermuisknop op de WinBooks snelkoppeling te klikken en 'Run as Administrator' te kiezen.

Wanneer u in een netwerk werkt en opdat alle gebruikers op de hoogte gebracht worden van het bestaan van een nieuwe versie, vink 'Automatisch voorstel om up te daten in netwerk' aan en duid hierbij de directory aan waar het zipbestand van de upgrade werd bewaard.
Op het moment dat de andere gebruikers in WinBooks aanloggen, zullen zij een boodschap krijgen met de vraag om up te graden. Ingeval van acceptatie, zal hun versie geüpgraded worden zonder enige manuele tussenkomst van hunnentwege.

Na de installatie van een nieuwe versie, is het sterk aangeraden om een configuratietest te starten op elke geïnstalleerde pc. Om dit te doen, kiest u in de menu DOSSIER voor de optie ONDERHOUD en vervolgens de optie CONFIGURATIETEST.
WinBooks geeft u aan wanneer de CONFIGURATIE OK is. Indien dit bij u niet het geval is, gelieve contact op te nemen met uw verdeler.

#Bovenaan pagina