Om de historiek van een artikel te bekomen :

Klik op het tabblad BOEKINGEN of druk op de functietoets F4 in het artikelbestand.

In de historiek worden alle transacties getoond waarin het geselecteerde artikel verschijnt, of het nu om facturen, creditnota's of verzendnota's gaat. Standaard wordt de historiek op transactiedatum gesorteerd.

D.m.v. de knop  kan u een selectie maken in de transactielijst :

Zodra een filter geactiveerd is, wordt de knop   groen ; de filter blijft actief ook als u een ander artikel selecteert. Om de filter te deactiveren, dient u opnieuw op de knop te klikken.

Voor elke transactie worden volgende gegevens getoond :

De acties

biedt de mogelijkheid om een weergave van het geselecteerde document te bekomen zoals het ingevoerd werd. In de eerste regel van het venster wordt aangegeven of het document reeds afgedrukt is of niet.