Look 2021

Om het uiterlijk van onze verschillende producten te moderniseren, te verfijnen en vooral te standaardiseren, is de look van VI vernieuwd.

Deze nieuwe look is uniek en vervangt alle bestaande looks.

De GUI (Graphical User Interface) kan per Windows-gebruiker worden aangepast.

Gepersonaliseerde interface

Door de personalisering van de interface kunt u per Windows-gebruiker het volgende definiëren:

• de scheidingsrijen en -kolommen van de gegevensverwerkingsschermen, zijn optioneel.
  • de tint (licht, medium, donker) van elke andere regel in deze schermen

Om toegang te krijgen tot de instellingen:

1. Klik op het menu VENSTERS
  2. Klik op OPTIES en selecteer het tabblad 'Interface'

Onderaan in dit scherm ziet u een voorbeeld van de gekozen personalisering volgens de geselecteerde parameters.

Beheer van de tabellen

• Voorbeeld zonder scheidingsrijen en -kolommen en afwisseling van lichte kleur

Wat zijn de belangrijkste veranderingen die de nieuwe look met zich meebrengt?

Naast het beheer van rijen, spaties en kolommen in de verschillende raadpleegschermen, zijn er nog andere wijzigingen doorgevoerd.

Zoals bijvoorbeeld het vergroten van het karakter dat wordt gebruikt voor teksten, titels en opties, het vergroten van de actieknoppen, het veranderen van het kleurenpalet ...

Sommige iconen zijn veranderd

om documenten naar de processing (herkenning) te sturen.