Kleine herinnering van alle functionaliteiten die in de applicatie zijn opgenomen sinds release 7

Diverse verbeteringen met betrekking tot de behandelingstijden

• Bij het inboeken van documenten in WinBooks Classic
  • Bij het bekijken van documenten (snel scrollen door een reeks van documenten)
  • Bij het genereren van goedkeuringen
  • Bij het verzamelen van goedkeuringen

Activering van de indexing via offload-service

Dual View

• Als de 'Dual View' is geactiveerd, kunt u automatisch de eerste en laatste pagina van een document weergeven.
    • Optie 'Automatisch de eerste en de laatste pagina weergeven' in het menu Vensters

Koppeling tussen Virtual Invoice en WinBooks Classic

• U kunt voor alle klanten hetzelfde WinBooks Classic-sjabloon gebruiken.

• U hebt nu de mogelijkheid om te configureren of het bevestigingsbericht voor documenttoewijzing al dan niet moet worden weergegeven.
    • Activeer of deactiveer hiervoor de optie 'Toon de boodschap van de toewijzing van documenten' in het tabblad Invoer / Algemeen van de gebruikersvoorkeuren in WinBooks Classic.

• Wanneer een dossier wordt verwijderd in WinBooks, wordt het dossier ook verwijderd uit de lijst met dossiers van Virtual Invoice (folders.xml-bestand).

Link met WinBooks Connect

• Wanneer de factuur als betaald is aangeduid in WinBooks Connect, wordt deze informatie ook opgenomen in Virtual Invoice.

Link met CODABOX

• Als elektronische facturen in de juiste CODABOX-map zijn gedeponeerd, worden deze automatisch in de mappenstructuur van het dossier opgenomen.

De goedkeuringen

• U kunt een goedkeuringsregel beheren die de betaling toestaat als 2 van de 3 ondertekenaars dit hebben goedgekeurd.
    • ( FORWARDTO admin AND FORWARDTO direction) OR ( FORWARDTO admin AND FORWARDTO secretariat ) OR ( FORWARDTO direction AND FORWARDTO secretariat)

• De optie 'Vraag de ondertekenaar niet om zijn stempels te beveiligen' is toegevoegd om een ​​goedkeurder niet langer te vragen om zijn stempels te beveiligen.

• U kunt de goedkeuringen beheren op basis van een algemene rekening.

• Technische informatie: De bestanden WVI_ANF en WVI_Codevat worden niet meer gebruikt. Dit maakt het enerzijds mogelijk om de tijd voor bepaalde behandelingen te verkorten en anderzijds een betere interactiviteit wanneer een analytisch rekening wordt bijgewerkt in WBC.

Nieuwe functionaliteiten van release 8

Look 2021

Om het uiterlijk van onze verschillende producten te moderniseren, te verfijnen en vooral te standaardiseren, is de look van VI vernieuwd.

Deze nieuwe look is uniek en vervangt alle bestaande looks.

De GUI (Graphical User Interface) kan per Windows-gebruiker worden aangepast.

Gepersonaliseerde interface

Door de personalisering van de interface kunt u per Windows-gebruiker het volgende definiëren:

• de scheidingsrijen en -kolommen van de gegevensverwerkingsschermen, zijn optioneel.
  • de tint (licht, medium, donker) van elke andere regel in deze schermen

Om toegang te krijgen tot de instellingen:

1. Klik op het menu VENSTERS
  2. Klik op OPTIES en selecteer het tabblad Interface

Onderaan in dit scherm ziet u een voorbeeld van de gekozen personalisering volgens de geselecteerde parameters.

Beheer van de tabellen

• Voorbeeld zonder scheidingsrijen en -kolommen en afwisseling van lichte kleur

Wat zijn de belangrijkste veranderingen die de nieuwe look met zich meebrengt?

Naast het beheer van rijen, spaties en kolommen in de verschillende raadpleegschermen, zijn er nog andere wijzigingen doorgevoerd.

Zoals bijvoorbeeld het vergroten van het karakter dat wordt gebruikt voor teksten, titels en opties, het vergroten van de actieknoppen, het veranderen van het kleurenpalet ...

Sommige iconen zijn veranderd

om documenten naar de processing (herkenning) te sturen.

Paginanavigatie

Er werd een nieuwe paginanavigator geïmplementeerd.

Hiermee kunt u in één oogopslag het aantal pagina's en bijlagen bekijken en naar een vorige of volgende pagina gaan met behulp van .

U kunt het nummer van de pagina waartoe u toegang wilt ook rechtstreeks invoeren in het veld met nummer en het aantal pagina's.

Toewijzing van een extra document

Wanneer u besluit om een extra document toe te voegen aan een boekstuk waarvoor al een document is toegewezen, kunt u:

• Dit nieuwe document als een extra document beschouwen.
  • Dit nieuwe document als een bijlage beschouwen.
  • Dit nieuwe document als de vervanging van het reeds toegewezen document beschouwen.

Keuze van informatie om op alle pagina's af te drukken

Alle afdrukopties worden gecombineerd in één scherm met afdrukinstellingen.

Wanneer u een document afdrukt, kunt u de stempels en hun locatie selecteren om af te drukken.

Mogelijke vergroting van de selectieknoppen

Toevoeging van een parameter die het mogelijk maakt om de zichtbaarheid van bijvoorbeeld de selectiepijl van de stempels te vergroten.

Ga hiervoor naar het menu Vensters / Opties / tabblad Interface.

Pas de grootte van de knop aan. U hebt de keuze tussen Normaal, Groot en Extra groot.

Stempels afkomstig van 'ADOBE' weergeven op pdf's

De via Adobe Acrobat Reader toegevoegde stempels worden nu weergegeven in Virtual Invoice.

Hulpprogramma om de mappen van WBC-dossiers te updaten bij het wijzigen van de server (alleen voor verdelers)

Dit hulpprogramma moet worden gecorreleerd met het hulpprogramma van WinBooks Classic.

Als u van server verandert, kunt u met dit hulpprogramma het nieuwe pad van uw mappen aangeven.

Dit VIUpdatePath-hulpprogramma is beschikbaar in de verdelerszone van onze website.

Dynamische link tussen Connect en VI voor nota's/memo's

In het geval van een Connect-document dat een nota bevat, deze nota wordt gewijzigd in VI, wordt de wijziging weergegeven in Connect (maar niet andersom)

Kleine extra's

Tooltip op  naast de dossiernaam in VI

De volgende tooltip wordt weergegeven:

Goedkeuring via het digitalisatieplatform

• Beheer van het verzenden van een bijlage in pdf-formaat met meerdere pagina's (correctie)
  • De goedkeuringsaanvraagstempels van andere goedkeurders worden weergegeven in de goedkeuringshistoriek

Toevoeging van een icoon in de lijst met documenten om elektronische facturen van andere facturen te onderscheiden

Behandeling van originele documenten

Vanuit het actieve dossier kunt u de originele documenten naar een gearchiveerd dossier verplaatsen. Voorheen moest u zich positioneren in het gearchiveerde jaar.

Selecteer in Bestand / Onderhoud, 'Verplaatsen van de originelen naar het boekhoudarchief' en selecteer vervolgens de gearchiveerde dossiers.

Deze functie is erg handig om de back-ups van uw dossiers met gescande documenten te verlichten.

Klantensleutel van Virtual Invoice = referentie van WinBooks Classic klant

Activeer in de Virtual Invoice-parameters van WinBooks Classic de parameter 'Koppel de klantensleutel van Virtual Invoice automatisch aan de klantenreferentie van WinBooks als ze identiek zijn'.

Wanneer u een klantensleutel aanmaakt, en deze klantsleutel komt overeen met de klantenreferentie, zal Virtual Invoice automatisch de twee elementen koppelen. Zonder dat u eerst de klantensleutel moet opslaan.

Mogelijkheid om een ​​klant te identificeren op basis van de klantencode/-referentie in de elektronische facturen

Als een klantreferentie wordt ingevoerd in de TAG ...... van uw elektronische factuur, maakt Virtual Invoice automatisch de link met de boekhoudkundige referentie

Goedkeuringsregels

• Voor de analytische rekeningen, een extra optie: 'Verschillend van'

Automatische toevoeging van de stempel 'Betaald'

De stempel 'Betaald' wordt automatisch toegevoegd tijdens automatische overschrijvingen naar leveranciers in WinBooks Classic.

Toevoeging van snelkoppelingen

• Om door een document met meerdere pagina's te bladeren: CRTL + ← of →
  • Om tussen verschillende bijlagen te bladeren: SHIFT + ← of →
  • Om het scherm van de analytische stempel te openen: CTRL + N