In de vertikale Toolbar, geeft het ikoon Lijst u toegang tot het volgende overzicht :

U kan dit scherm op de achtergrond openlaten : u ziet dan dat deze lijst bijgewerkt wordt na elke nieuwe verkoop.
Met de knop F5 kan u via deze lijst, indien uw toegangsrechten het toelaten en op voorwaarde dat het een document betreft van de dag zelf, een bestaand document terug ophalen en wijzigen.
Met de knop F12 kan u ook nog de betaalwijze wijzigen. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld een verkeerde betaalwijze geselecteerd heeft.

U heeft bv. de betaling via Bancontact geregistreerd terwijl de klant u met VISA heeft betaald.

Bij elke wijziging vraagt het programma u opnieuw als verkoper te identificeren (invoer van verkoperscode en eventueel wachtwoord.)

Voorbeeld : wijziging van de betaalwijze van het ticket nummer 35 in het dagboek 1KAS :

De kassaverrichtingen worden op een gele achtergrond weergegeven, de verkopen op een blauwe en de bestellingen op een groene achtergrond.

Begin van de pagina