Sur cette page:

JoyN, wie kan het gebruiken?

Met JoyN kunnen uw klanten gebruik maken van één klantenkaart-systeem bij meerdere verkopers terwijl ze sparen voor afzonderlijke punten per bedrijfstak.
De app JoyN spaart niet alleen punten, maar kan ook gebruikt wordt om nieuwe toffe adressen te vinden.

En als handelaar is het essentiële marketingtool.

Hoe werkt het?

Er zijn 2 verschillende manieren van werken:

1)Ofwel verzenden via een tablet

Door het scannen met ofwel een fysieke kaart ofwel met een toepassing op uw tablet, kunnen uw klanten punten sparen om aantrekkelijke beloningen te krijgen. Aan uw kant kunt U met elke scan nuttige gegevens verzamelen (e-mail adres, leeftijd, geslacht en postkode). U kunt deze gegevens vervolgens gebruiken om gerichte marketingacties te organiseren.

Concreet stuurt Logistics bij elke verkoop het bedrag van deze verkoop naar JoyN en wordt vervolgens een authenticatieaanvraag op de bijhorende tablet naar de kassier gestuurd.

Het JoyN systeem verzamelt het krediet van de klant en stelt ze ter beschikking via hun webplatform

2)Ofwel via het afdrukken van de QR-codes op de tickets. In dit geval dient U een specifieke lay-out, beschikbaar in de lijst met lay-outs, te gebruiken.

Back-office ticket:

Kassa ticket:

Hoe krijg ik toegang tot mijn klanteninformatie?

Op de website JoyN www.joyn.be kan de verkoper zich aanmelden. U kunt hier statistieken per regio t.o.v. uw klantenbestand raadplegen, alsook een algemene historiek van uw verkopen en de individuele verkopen per klant.

Hier kan je ook de verschillende beloningen beheren die je aanbied voor een aantel verdiende punten.

Een verklarende video is hier online gezet om je te helpen om ons platform beter te begrijpen : video

Configuratie van de tablet

Zorg ervoor dat de kassa correct is gekoppeld via het ID dat je ontvangen hebt bij de registratie en dat de 2 kleine vakjes aan de rechterzijde van de kassa blauw zijn.

Indien dit niet zo is, volstaat het om er een keer op te klikken om ze te activeren.

Vanaf welke Logistics versie is dit beschikbaar?

6.2

Configuratie van de koppeling in logistics

De modules Beheer van betalingen(Y) en Beheer en opvolging van aankoopbonnen ($) moeten opgenomen zijn in de licentie van Logistics om te kunnen beschikken over Joyn.

Via de menu Dossier > Instellingen> Algemene parameters, tab Opties, parameter Beheer verkooppunt, optie Gebruik van de POS interface (Y) activeer de optie Gebruik klantenkaartsysteem 'Joyn'.

Na uw registratie als verkoper, ontvangt U per e-mail de informatie om dit scherm in te vullen

ParameterOmschrijving
Referentie magazijnidentificatie van uw magazijn
ID verkooppuntIdentificeert de kassa in uw magazijn. Deze parameter dient U in te stellen op elke werkpost.
Type bewerking
  • Verzenden naar de tablet
  • Drukken code op het etiket
Test modusverbindingen maken zonder definitieve boeking bij JoyN
Log

Tijdelijk te activeren bij problemen

mogelijkheid om alle communicatie met JoyN op te kunnen volgen. Deze logging komt in de map Dossiernaam_op_Server\DATA\PICTURES\JOYN