Zodra u een lay-out gekoppeld hebt en voor een dossier geactiveerd hebt, kan u die wijzigen en aan uw behoeften aanpassen.

1. Selecteer de menu DOSSIER.
  2. Kies de optie PARAMETERS en vervolgens de optie FACTUURLAY-OUT.
  3. Selecteer het lay-outtype en vervolgens de naam van de te wijzigen lay-out en klik op
  4. Klik vervolgens op  naast de taal waarvoor u de lay-out wenst aan te passen.
  5. Zodra de lay-out op het scherm verschijnt, pas hem aan met inachtname van de principes m.b.t. het wijzigen van parametreerbare lay-outs (aanmaningslay-outs o.a.).
  6. Bewaar de gewijzigde lay-out alvorens de functie te verlaten.