U kunt de gegevens van uw dossier transfereren vanuit het menu Dossier/Onderhoud/Dossier omzetten naar Exact Online.

Vul een e-mailadres in (standaard wordt het e-mailadres van uw WinBooks-ID voorgesteld als dit bekend is) en voer de procedure uit.

Aan het einde van de procedure wordt naar uw ID bij Exact Online gevraagd om de transfer af te ronden.

Klik hier om toegang te krijgen tot de 'Exact Online'-documentatie over dit onderwerp.

Zorg ervoor dat de Classic-licentie geregistreerd en up-to-date is in de Serialisatie-instellingen (Installatiecode en Modulecodes).

Als de informatie niet up-to-date is, herkent het portaal de geregistreerde licentie niet en wordt de automatische verzending niet uitgevoerd.