Na verloop van tijd zal de map met de documenten 'Originals' steeds meer ruimte innemen.

Wanneer een boekhouddossier wordt gearchiveerd, worden de originele documenten van het betrokken boekjaar niet naar de map van het gearchiveerde dossier verplaatst.

Natuurlijk kunt u oude documenten nog steeds handmatig uit deze map verwijderen zonder uw boekhouding te beïnvloeden.

Als u deze 'originele' documenten nog steeds wilt behouden, ga in het gearchiveerde boekhouddossier en open Virtual Invoice vanuit dit dossier.

Plaats u in het venster van de dossiers op het gearchiveerde dossier.

Selecteer in het menu de optie Bestand / Onderhoud / Verplaatsen van de originelen naar het boekhoudarchief.

Bevestig de optie van het verplaatsen naar het boekhoudarchief.

Er wordt een boodschap weergegeven wanneer de verplaatsing van de documenten beëindigd is.

Vergeet geen back-up van uw gearchiveerde dossier te maken NA het verplaatsen van de documenten.

Vanaf release 8 kunt u vanuit de huidige map de originele documenten naar een gearchiveerde map verplaatsen.