Er bestaat een eenvoudige manier om een bewijsstuk toe te voegen of een bijlage te linken aan een document. Dit is zeer handig in het geval van de goedkeuring van een factuur.

Toon het document waaraan u een bijlage wenst toe te voegen en selecteer DOCUMENT/IN BIJLAGE TOEVOEGEN of klik met de rechtermuisknop op de naam van het document (In bijlage toevoegen). U hebt de keuze om een bestaand document toe te voegen, een stuk te scannen of de inhoud van het klembord te importeren.

Selecteer vanaf een directory

Duidt het document aan in de verkenner.
Het bestand wordt bewaard in de groep. U kunt het zien in de documentenlijst zoals een extra pagina.

U bent niet gelimiteerd door grafische formaten, beelden van facturen of A4 documenten. U kunt evengoed Word, Excel, of andere bestanden als bewijsstuk bewaren.

Virtual Invoice is natuurlijk niet bekwaam om alle formaten van documenten te lezen. Hoewel de meerderheid van grafische formaten ondersteund zijn, zal Virtual Invoice bij een ander formaat zijn toevlucht nemen tot de geassocieerde toepassing: deze associatie wordt gedaan op het niveau van Windows. Bijvoorbeeld, een bestand met extensie .xls zal met Excel geassocieerd worden.

Het toegevoegde bestand wordt verplaatst naar de directory van het hoofddocument. U kunt een kopie van de bijlage bewaren door de optie 'Bewaar een kopij van het(de) geselecteerd bestand(en) in de brondirectory' aan te vinken.

Een document scannen

De scanmenu verschijnt. Na het scannen zal het gescande document onmiddellijk gegroepeerd worden met het betrokken document.

Kopieer de inhoud vanaf het klembord

In dit geval hebt u het klembord (clipboard, COPY-functie) voorafgaandelijk gevuld met de toe te voegen pagina('s). Deze functie voegt aan de geselecteerde factuur de inhoud van het klembord ( PASTE-functie). De geïmporteerde documenten zullen als extra pagina's verschijnen.