Bepaalde functies van Virtual Invoice zijn beveiligd door een administratortoegang om veiligheidsredenen en zijn niet toegankelijk voor een willekeurige gebruiker.

Om een adminstratortoegang te bekomen, kies in de menu BESTAND/TOEGANG ADMINISTRATOR en vul het administratorwachtwoord in zoals weergegeven op uw licentievoucher. Indien u uzelf niet spontaan als administrator aanmeld, dan zal Virtual Invoice vragen om dit te doen wanneer u zich klaarmaakt om de functie in kwestie te gebruiken.

Aanpassen wachtwoord van de administrator

De knop 'Wijzigen' laat u toe om een specifiek Virtual Invoice wachtwoord te bepalen. Het default wachtwoord is namelijk dezelfde als die van WinBooks Accounting. Het is de bedoeling om in Virtual Invoice een ander wachtwoord dan in WinBooks Accounting te definiëren, teneinde de veiligheid in WinBooks Accounting te kunnen garanderen.

Functies die steeds een administratortoegang vereisen

• Volledige instellingen van de ondertekenaars (toevoegen, wissen, rechten, ...)
• Initialiseren van het volledige lay-outbestand (WVI_LAYOUTS.DBF)
• Wissen van documenten in de directory van de « Originals »
• Wissen van een dossier en zijn sub directory's.

Functies die kunnen gereserveerd worden voor een administratortoegang

Ga hiervoor naar BESTAND / INSTELLINGEN / BEVEILIGING:

Kies ervoor om al dan niet één van deze functies voor te behouden voor de administrator.

• Nieuwe stempel toevoegen
  • Stempel aanpassen
  • Stempel wissen
  • De instellingen aangaande de goedkeuringsaanvragen per leverancier wijzigen