Virtual Invoice herbezoekt de centrale van de FTP controle via een planner die aan de gebruiker van het programma toelaat om zijn verzendingen te programmeren, het type van gewenste verzending (per directory of map, per dossier, voor één bedrijf of meerdere ...) met een specifiek uitgewerkt opvolg- en controleniveau. Dit laat toe het verzenden s'nachts te programmeren, maar ook het versturen automatisch voor meerdere dossiers te groeperen.

Met deze toepassing is de transfer van documenten volledig transparant en wordt nooit vergeten.

Om de FTP transfers te plannen:

1. Op niveau van de algemene parameters (BESTAND / UPLOAD (FTP) /PLANNINGMAKER), selecteer de 'Upload plannen' en geef de verzendingsfrequentie aan.

Als u op OK klikt, zal de planningmaker de upload starten op het aangegeven uur.
Als u klikt op Nu starten, dan start de upload onmiddellijk, op voorwaarde dat de dossiers reeds werden geparametreerd: zie hieronder.

De planningmaker vereist dat Virtual Invoice open blijft op de pc. Indien u het programma tracht te sluiten indien er een FTP upload is gepland, dan zal Virtual Invoice u hieraan herinneren.

2. Op het niveau van het (de) dossier(s) dat (die) te transfereren documenten bevat(ten) (Eigenschappen dossier / knop 'Gevorderd' / tabblad FTP zending), het plannen van een FTP zending toelaten en selecteer de verschillende directory's en de te gebruiken FTP account, om op een analoge wijze documenten via FTP te versturen (Upload). Herhaal de instellingen voor de verschillende betrokken dossiers.