Wanneer uw boekhouddossier gelinkt is aan WinBooks Connect, dan is Virtual Invoice eveneens gelinkt met WinBooks Connect voor ditzelfde dossier.

Interacties

• Tijdens het linken van een Virtual Invoice document in WinBooks Classic, wordt dat document verplaatst naar de directory van de archieven van WinBooks Connect en geïdentificeerd met het documentnummer van WinBooks Classic.
  • Tijdens het openen van een document in Virtual Invoice, wordt het aantal ongelezen boodschappen en/of taken die aan documenten zijn toegewezen, weergegeven. (Op voorwaarde dat het venster van Connect geactiveerd is in de menu Vensters van Virtual Invoice).

• Door op een van deze twee icoontjes te klikken, zal WinBooks Connect geopend worden en zich rechtstreeks op de betrokken pagina bevinden.