Elk gescand document wordt sequentieel bewaard op basis van een naam (de Archive ID) en bestaat uit:

• een voorvoegsel of prefix: de naam van de map waarin u het papieren document gaat bewaren;
  • een volgnummer dat automatisch wordt aangemaakt: de plaats van het document in deze map.

Als u, om praktische redenen, de naam van een document wenst te veranderen, dan kunt u, via de contextuele menu van de lijst van documenten (rechtermuisklik), op de optie 'Herbenoemen' klikken.

Pas op, tekens zoals \/ :*?<| zijn verboden.