Van zodra een factuur verwerkt is, detecteert VI of er zich op de factuur een vreemde valuta (andere dan EUR) bevindt en geeft deze automatisch weer in de kolom van de herkende velden.

Virtual Invoice zal in de menu alle valuta die herkend werden op de documenten die aanwezig zijn in het dossier, oplijsten. Indien u een andere valuta wenst toe te voegen, klik op Toevoegen.

Tijdens het inboeken in WinBooks, wordt de vreemde valuta automatisch ingesteld.