Wat als een document geen factuur is?

Als het een bewijsstuk is dat aan de factuur is aangehecht, beschouw deze als het vervolg van de factuur of als een bijlage: hij zal beschikbaar blijven voor raadpleging van deze factuur.

Als het document geen bepaald factuur betreft, dan hebt u 2 mogelijkheden:

U kunt het document wissen, indien het niet nuttig is: het volstaat om na selectie van het gescande beeld in de documentenlijst, deze via de knop DELETE van uw toetsenklavier te verwijderen of via de rechtermuisknop in de contextuele menu. U zal om bevestiging worden gevraagd omdat het bestand permanent van de schijf wordt gewist. Bepaalde beperkingen worden gesteld in bepaalde directory's: om originele documenten te verwijderen is een administrator-toegang vereist.

U kunt tevens het document archiveren in een dossier, onder een categorie. Kies Document/Archiveren in de map of kies F12 wanneer u het document geselecteerd hebt.  Hierdoor kunt u btw-aangiftes, verzekeringscontracten, kredietovereenkomsten, de statuten, de balansen en fiscale aangiftes, ... klasseren.  U kunt uw dossiers aanmaken zoals papieren klasseermappen.

Indien u een copy/paste in de doeldirectory doet in plaats van de archiveringsfunctie te gebruiken, dan wordt het document getransfereerd doch wordt de naam niet aangepast.  Om de naam van het document te wijzigen, gelieve de archiveringsfunctie te gebruiken.