Op dit niveau hebt u de mogelijkheid om bijlagen op 2 verschillende manieren toe te voegen:

• ofwel manueel en één voor één
  • ofwel automatisch voor alle mails die via uw commericeel beheer naar uw klanten worden verstuurd.

Manuele methode

Maak uw document aan zoals gewoonlijk en klik vervolgens op .

Selecteer manueel via en/of  de bijlagen die u aan uw mail wenst toe te voegen.

De bijlagen zijn vanaf nu gekoppeld aan het versturen per mail van uw commercieel document.

Bijlagen

Indien u meerdere documenten toevoegt, ofwel aan een artikel, ofwel aan een klant, dan zullen al de toegevoegde documenten automatisch als bijlage worden voorgesteld.

Wissen van een bijlage

Klik op naast de gewenste rij in de kolom # om de bijlage te wissen die u niet per mail wenst te versturen.

Automatische methode

Vink via de menu Instellingen / Configuratiescherm / Facturatie / E-mail

de vakjes documenten, artikelen en relaties aan.

De bijlagen van de artikelen en de derden zullen automatisch aan uw commerciële documenten worden toegevoegd.