Op de PERIODIEKE HISTORIEK LEVERANCIERS wordt voor de geselecteerde periode het detail van de op de geselecteerde rekeningen geboekte verrichtingen opgenomen.

Volgende gegevens worden per boeking afgedrukt: dagboek, documentnummer en -datum, boekingsdatum en vervaldatum, debet- of creditbedrag, afpuntingsgegevens ( volledig afgepunt + afpuntingsnummer), mededeling, valutabedrag en valuta, gecumuleerd saldo van de vorige regels vanaf de geselecteerde beginperiode.

Het icoon verschijnt enkel indien de documenten gesaldeerd zijn. Indien dit niet het geval is, wordt enkel het afpuntingsnummer opgenomen.

Totaal per leverancier: overdracht vanaf de voorafgaande periodes tot en met de geselecteerde periodes, debet- en credittotalen, saldo van de geselecteerde periodes, gecumuleerd saldo van de leverancier (saldo van de geselecteerde periodes + overdracht van de voorafgaande periodes).

Selectiecriteria

Leverancier

Alles

U kunt alle leveranciers afdrukken, slechts één afdrukken of een reeks leveranciers afdrukken.

Filter

Pas een filter (=, bevat of begint met) toe op uw selectie.

Alle categorieën

U kunt de lijst beperken door enkel de leveranciers in aanmerking te nemen waaraan u een categorie hebt gekoppeld. Selecteer in dat geval de betrokken categorie.

Periode

Standaard worden de begin- en eindperiode van het actieve boekjaar voorgesteld. Duid de periodes aan waarop de balans betrekking heeft.

• Voorbeeld
    • Indien u van september tot september selecteert, zullen op de balans het totaal per geboekte rekening in de maand september, alsook de gecumuleerde bedragen vanaf de overdrachtsperiode tot en met de maand september opgenomen worden.

Opties

Sorteren op

De leveranciers kunnen op referentie of op naam gesorteerd worden.

Enkel de rekeningen met verrichtingen

Standaard worden enkel de leveranciers waarop geboekt werd in het overzicht opgenomen. Vink dit vakje uit om ook de leveranciers zonder verrichtingen op te nemen.

Met het saldo gelijk aan 0

Het overzicht vermeldt eveneens de leveranciers waarvan het saldo nul is.

Met het detail van de overdracht van het vorige boekjaar

Vink dit vakje aan om het (de) leverancierssaldo('s) van het vorige boekjaar weer te geven.

Een blad per referentie

U dient dit vakje aan te vinken indien u een bladsprong wenst na de referentie van elke leverancier.

Lay-out beknopte afdruk

Staande afdrukstand

Verandert de presentatie van het rapport naar staande afdrukmodus.

Output

Open het overzicht na de verwerking

Opent automatisch het bestand na verwerking in het gewenste formaat.

Zonder formaat voor Excel

Deze optie is van toepassing bij het exporteren van uw overzicht naar Excel. Hierdoor wordt het overzicht zonder pdf lay-out naar Excel geëxporteerd.

Voorbeeld PDF

Voor een optimaal beheer van informatie, exporteer uw overzicht naar Excel.