In combinatie met de WinBooks Connect-module laat deze optie u toe om de ontbrekende aankoopfacturen te verzamelen in uw boekhouddossier. WinBooks on Web analyseert de niet-afgepunte bankverrichtingen van leveranciers voor de geselecteerde periode. Hij biedt vervolgens aan om een ​​taak in de WinBooks Connect-applicatie van uw klant te plaatsen met informatie over de niet ontvangen facturen.

Deze functionaliteit vereist de aanschaf van de module Virtual Invoice en Connect in uw licentie.

Operaties - Boekhouding - Ontbrekende facturen

Leveranciers

Van ... tot ...

Specificeer de leveranciersreferenties waarvoor de ontbrekende facturen zullen worden verzameld.

Categorie

Specificeer een mogelijke leverancierscategorie.

Periodes

Stop in

Definieer de eindperiode voor het verzamelen van de ontbrekende facturen.

Van ... tot ...

Definieer de begin- en de  eindperiode voor het verzamelen van de ontbrekende facturen.

Met verrichtingen op de CODA-wachtrekening

Vink deze optie aan om CODA-verrichtingen op te nemen waarvoor de gebruikte zoekmethode de boeking niet kon toewijzen en die op de wachtrekening zijn beland, die is opgegeven in de configuratie van uw CODA-module.

Connect-gebruiker

Selecteer de Connect-gebruiker die u op de hoogte wilt stellen in het afrolmenu.

Hoe mijn verzoek naar WinBooks Connect sturen?

Selecteer de gewenste verrichtingen in het raster en klik op een van de drie knoppen die betrekking hebben op de taak die u wilt aanmaken voor de gebruiker die in Connect is geselecteerd.

• ofwel een globale taak
  • ofwel een taak per verrichting
  • ofwel een taak per relatie

WinBooks on Web meldt u dat uw verzoek naar Connect is verzonden.

De taak of taken zijn op de huidige datum terug te vinden in de Connect-applicatie van de ondernemer.

De acties

Ontbrekend

Start van de procedure voor het verzamelen van ontbrekende facturen

Zoomt op de boeking

Historiek van ontbrekende facturen voor de geselecteerde relatie

Annuleren van de procedure en sluiten van het venster

Taken

Aanmaken van een globale taak voor de geselecteerde records

Aanmaken van een taak per geselecteerde verrichting

Aanmaken van een taak per geselecteerde relatie