In combinatie met de WinBooks Connect-module laat deze optie u toe om de ontbrekende bewijsstukken te verzamelen in uw boekhouddossier. WinBooks on Web analyseert de niet-afgepunte bankverrichtingen voor een specifieke algemene rekening en voor de geselecteerde periode. Hij biedt vervolgens aan om een ​​taak in de WinBooks Connect-applicatie van uw klant te plaatsen met informatie over de niet ontvangen facturen.

Deze functionaliteit vereist de aanschaf van de module Virtual Invoice en Connect in uw licentie.

Operaties - Boekhouding - Ontbrekende bewijsstukken

Selectie

Algemene rekening

Specificeer de algemene rekening waarvoor u de ontbrekende bewijsstukken wilt ophalen.

Periodes

Van ... tot ...

Specificeer de begin- en eindperiode om ontbrekende bewijsstukken te verzamelen.

Connect-gebruiker

Selecteer de Connect-gebruiker die u op de hoogte wilt stellen in het afrolmenu.

Hoe mijn verzoek naar WinBooks Connect sturen?

Selecteer de gewenste verrichtingen in het raster en klik op een van de drie knoppen die betrekking hebben op de taak die u wilt aanmaken voor de gebruiker die in Connect is geselecteerd.

• ofwel een globale taak
  • ofwel een taak per verrichting

WinBooks on Web meldt u dat uw verzoek naar Connect is verzonden.

De taak of taken zijn op de huidige datum terug te vinden in de Connect-applicatie van de ondernemer.

De acties

Ontbrekend

Start van de procedure voor het verzamelen van ontbrekende bewijsstukken

Zoomt op de boeking

Historiek van ontbrekende bewijsstukken voor de geselecteerde algemene rekening

Annuleren van de procedure en sluiten van het venster

Taken

Aanmaken van een globale taak voor de geselecteerde records

Aanmaken van een taak per geselecteerde verrichting